Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2011 20:59 - Все ми е тая кой ще взема президентската заплата през следващия мандат
Автор: mirachopi Категория: Политика   
Прочетен: 3908 Коментари: 10 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Жалко е да се говори така,но дотам ни докараха много мислещите за нас политици.Толкоз загрижени и работещи за нас,че чак думи с които да ги на обиждам вече не намирам.Гледах днес цял ден телевизия,тук вали и както навсякъде по света тези дни предлагат повече моменти за размисъл.И гледам,гледам и виждам само една мизерия в България.Видях реставраторка на икони да бере малини,видях осемдесет годишен професор да свири на пиано с изтрити клавиши,гледах и колко донори годишно има в страната ни.Стана ми много мъчно за всичко и всички,с какво са заслужили българите такива управници?Защо направиха от нас такива дребни душици,дето даже на умрял органите не искат да дарят,та не е ли все едно как ще погребем любимите си хора/със черен дроб или без/та нали душата я няма?На всички нас ни омръзна от лозунги и обещания и фалшиви лица говорещи неистини,абе как и на тях не им омръзна да се слушат 20 години.Мизерията е повсеместна,сеобхватна и неизбежна.Да има и хора които се оправят добре,но те много малко,и то предимно в София, а София не е България.

 

И така да си дойда на думата,че ми е все тая кой ще е на заплата при нас през следващия мандат.Убедена съм,че по-добре няма да стане.Но много се надявам,че ще ни писне и ще им ритнем табуретките под задниците.Дай Боже да е по-скоро,това е молитвата ми  в тази пред изборна нощ.Моля ви,напишете ми каква е вашата.



Гласувай:
10



1. mt46 - Да, Мира -
29.10.2011 21:04
който и да стане, мизерното положение на народа едва ли ще се промени... Но не е добре, ако всички власти попаднат в ръцете на една политическа сила...
цитирай
2. mirachopi - Как беше Марине поговорката:
29.10.2011 21:17
"Обърнал се Илия и пак с тия",пък според мен всички ТЕ са от една политическа сила,която образно мога да нарека СЪЮЗ НА ЛИЦЕМЕРНИТЕ ЛЪЖЦИ с идеална цел ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ И ДОВЕЖДАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ДО АБСОЛЮТНА МИЗЕРИЯ.
цитирай
3. ketcakuatl - Цъ..
29.10.2011 23:03
Не съм съгласен. Аз си бях наскоро в България, мои приятели също бяха, обменихме мнения. Не е както беше, има промяна в положителен смисъл. Това ни е общото заключение. Телевизията просто манипулира, повярвай ми! Аз видях града си обновен, чист (добре че преизбраха стария кмет, нищо че се води от БСП, работи човека) видях едни учитиви, благоразположени, жизнерадостни хора. Когато си купуваш вестник за 40ст. те посрещат с добър ден, благодарят ти, и те изпращат с благопожелания! В Родопите? Също видях едни доблестни, щастливи хора. Едни манатарки ги изкупуваха за 18лв. килограма на място и дори циганите забогатяваха. За една кофа човека взе 160лв. Ти, и аз, кога сме изкарвали 80 евро на ден? Не вярвай на телевизията, иди виж! ИМА ПРОМЯНА.
цитирай
4. mirachopi - ketcakuatl
29.10.2011 23:38
ами,аз съм изкарвала по 80 евро на ден,когато тук имаше работа за всички,и сега има хора които ги изкарват,но работата не е кой колко изкарва в една държава.А дали с това което изкарва може да живее и да се чувства човек.Защото аз писах по-горе за донорството,тук познавам българи които получиха донор за детето си,първо че беше безплатно и второ че беше на време.Едва ли познаваш някой в Бг на когото това да му се е случило.И да ти кажа хич не ми дреме,че това лято в Русе бяха сменили плочките на центъра,след като родилния дом е на същия хал и с извинение,но вътре има само турски тоалетни,и вместо душ от една тръба плющи вода във общи помещения със счупени стъкла.Голям праз,че кмета дал 10 милиона за плочки,моите приятелки не се чувстват по-добре от този факт.И ред други неща,аз си отидох това лято и какво видях ще ти пратя линк,но по-важното е че при 2 години се опитах да заживея отново там и познай.. http://www.inter-view.info/2011/09/blog-post_63.html
цитирай
5. bounty - Ами няма какво толкова да комент...
30.10.2011 01:55
Ами няма какво толкова да коментирам по самата тема, мненията ни са подобни. Още повече, че точно тези президентски избори наистина смятам за напълно безсмислени с оглед на всички представени кандидати. Поздрави до Русе, един студент от София.
цитирай
6. josarian - Според мен е нужно да си зададем въпроса "ЗАЩО!?"
30.10.2011 08:27
Защо само България от бившите соцстрани изпадна до опашката на Европа, разни червено-лилави безродници я превърнаха в турски кенеф а ние мълчим, защо позволихме това да се случи, защо повярвахме на тези дето ни ограбиха и продължаваме да им вярваме и да се "срамуваме" с тях, защо не им поискахме сметка за всички гадости, които причиниха на народа си!?! ЗАЩО!? Иначе е много лесно да се жалваме от ежедневните несгоди, нали?
цитирай
7. mirachopi - josarian
30.10.2011 16:27
Наистина сме на опашката ,защото съм посещавала и други бивши комунистически страни и изглеждат доста по-добре.Мисля си че сме търпелив народ,може би това е вината ни.
цитирай
8. mirachopi - spook-текста го е написала мама
30.10.2011 16:37
И мама е толкова крайна,защото по-голямото ни дете е със вроден генетичен синдром,който понякога води до необходимост от трансплантация на черен дроб.И цялото ни семейство беше подлагано години наред на психически терор от страна на здравната каса,държавата и всякакви институции.И затова сега ни се налага да живеем като здравни емигранти,писала съм по тази тема много,ако имаш време погледни.Радвам се за теб ако ти и семейството ти сте добре,но нещата не опират само до финанси,както казвам и на ketcakuatl ,защото когато няма донори а детето ти умира в ръцете ти е страшно,парите са фактор но понякога имаме нужда и от съдействие,съчувствие и взаимопомощ.Нямам беди и нещастия и не обвинявам никой,освен себе си и всички обикновени хора.Обвинявам всички ни в прекалено търпение.
цитирай
9. анонимен - скачать оперу мини
01.02.2012 01:23
11 марта 2010 года вышла нативная версия для устройств под управлением ОС Google Android. Используются те же возможности, что и beta 2 для J2ME, но доступно только оформление для управления касанием (все Android-устройства де-факто имеют сенсорные экраны)<>6]<>7]. Браузер доступен для скачивания в Android Market<>8]. http://newminiopera.ru/ мини опера
цитирай
10. анонимен - maverickmoneymaking you can easily rake in $11, 917 per month
06.02.2012 12:04
Hi, This just came across my desk and I had to pass it on to you ASAP…
Internet multi-millionaire Mack Michaels has a few new positions available right now…
If accepted you can easily rake in $11, 917 per month starting from scratch.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Once you’re accepted just follow the training Mack gives you. It’s really quite simple…
Learn how Mack went from not being able to afford Christmas gifts to a millionaire lifestyle and how you can too!
BUT…
Due to the extremely high level of Hands-On time Mack spends with every new member he has to limit the number of positions that are open.
Right now there are only 2 available in your area. If you’re interested you should move quickly.
==> http://www.maverickmoneymaking.info/maverick.html
Your Friend, – Mike
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mirachopi
Категория: Други
Прочетен: 127166
Постинги: 29
Коментари: 226
Гласове: 835
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930